Депутатите ще обсъдят в петък проекта на декларация, предложена от Продължаваме

...
Депутатите ще обсъдят в петък проекта на декларация, предложена от Продължаваме
Коментари Харесай

Парламентът отложи декларацията на ПП

Депутатите ще обсъдят в петък плана на декларация, предложена от " Продължаваме промяната ", за установяване на предпочитаните национални цели и задания пред 48-ото Народно заседание и ограниченията, нужни за тяхното реализиране. Това реши Народното събрание на първото си съвещание за тази година. 

Проектът на декларация на Политическа партия за предпочитаните национални цели беше импортиран през вчерашния ден в Народното събрание, веднага след като номинираният за министър председател от " Продължаваме промяната " акад. Николай Денков получи досието с втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев.

В разискването на четирите национални цели в декларацията на Политическа партия са взели участие още Българска социалистическа партия, " Демократична България " и " Български напредък ". Изненадващо обаче през вчерашния ден от Българска социалистическа партия се разгласи изрично " срещу " препоръчаната декларация. От " Демократична България " обявиха, че по-скоро ще я поддържат, а от " Български напредък " към момента не са взели решение, само че дадоха обещание да го създадат до петък. А през днешния ден в ефира на bTV ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната "  Андрей Гюров изясни, че в случай че се стигне до обстановка, в която декларацията на Политическа партия има единствено подкрепата на " Демократична България ", ще върнат мандата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР